Medlemskap

✓ Unika förmåner & rabatter ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Manöver! Orientering, Välkommen till MILITÄRRABATT.

MILITÄRRABATT erbjuder förmånliga rabatter hos flera företag och organisationer i hela Sverige. Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd eller värnpliktig i Försvarsmakten, tillhör hemvärnet eller någon av frivilligorganisationerna knutna till Försvarsmakten.


Bli medlem och få tillgång till massvis med förmåner och rabatter på allt mellan kläder, kosttillskott, kängor, taktiskt utrustning, klockor, linser, glasögon, resor och mycket mer. Saknar du aktiveringskod kan du hämta ut en kod på ditt soldathem, eller ansöka om en. Läs mer här

Läs medlemsvillkoren. Klicka här.

Foto: Försvarsmakten

Foto: Försvarsmakten

Medlemskap i MILITÄRRABATT

Att vara medlem i Militärrabatt innebär inga förpliktelser och är nyckeln för att ta del av samtliga militärrabatter. Militärrabattkortet finns digitalt under "Min sida" och det fungerar utmärkt i smartphones och surfplattor. Med Militärrabattkortet får du bland annat rabatt i butiker där du visar upp ditt kort (eller FM id, med vissa undantag) för att erhålla rabatten. Många av rabatterna kan du ta del av online, dvs du loggar in på militärrabatt.se och kan till exempel nytta rabatten på en vara eller ett köp. Hur du går tillväga för att nyttja ett erbjudande framgår till höger på varje erbjudandesida på militärrabatt.se under ”Rabattfakta”. Observera att du måste vara inloggad för att kunna se detta.

Visa alla partners
 
© 2018 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.