Tillfälliga kampanjer

 • My Driving Academy - 500 kr rabatt på alla körlektionspaket!
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  500 kr

  Ta ditt körkort! 500 kr rabatt på alla körlektionspaket - gäller alla lokaler!

  My Driving Academy är en smart och smidig trafikskola. Deras 5-stjärniga lärare hjälper dig att nå ditt mål - du får även köra i deras coola Mini Coopers! De kör på dagar, kvällar och helger utan extra kostnad. Du kan välja att bli hämtad/lämnad hemma, på jobbet eller i skolan.

  De kör i Stockholm, Uppsala, Gävle, Eskilstuna & Umeå. 

  Använd rabattkoden när du bokar ett körlektionspaket!

 • Skellefteå Kraft till inköpspris!
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  50%

  Ingen kan göra allt, men alla kan byta till förnybar el. Slipp månadsavgift och påslag de första 6 månaderna vid tecknande av rörligt elpris hos skekraft.se

  Skellefteå Kraft är den norrländska utmanaren som står också står på sin sida och driver utvecklingen framåt i energibranschen. I alla deras erbjudanden kan du lita på att alltid kunna få 100% förnybar el utan extra kostnad. Det inte för inget de har fått utmärkelsen för energibranschens bästa kundservice flera år i rad. Det ska var enkelt att vara kund hos Skellefteå Kraft! Enkel registrering och byte av elavtal sker på endast några minuter.

 • SAVR - spara i fonder till halva priset!
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  ~50%

  SAVR är en ny plattform där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna utan att år efter år betala provisioner till någon. Resultatet blir att kunderna betalar 30 - 50 % lägre avgifter, varje år. Alltså samma fonder som hos Avanza och Nordnet men upp till hälften av avgiften. www.savr.com

 • Lynx & Wood – unika mobilskal, tidlösa väskor
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  17%

  Lynx & Wood är ett nytt svenskt varumärke med unika mobilskal och stilrena klassiska väskor. Mobilskalen har en baksida av äkta trä vilket gör att varje skal fåren unik och egen karaktär. Väskorna har en klassisk design inspirerad av Skandinavien. Join the Vikings – We got your back.

  Rabattkoden ger 17% på allt hos www.lynxandwood.com

 • Stadsbudet - 600 kr i rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  600:-

  Stadsbudet kämpar hårt med att få dig att känna fullt förtroende för oss. Stadsbudet är det självklara valet när du ska välja en flyttfirma i Stockholm. Stadsbudet erbjuer allt från företagsflytt, privatflytt, flyttstädning, magasinering och mycket mer. Kvalitet och service kommer alltid i första hand. Med över 20 år i branschen känner vi oss trygga med att leverera precis det vi lovar: en flytt som är säker och smidig där du som kund är 100% nöjd.

  Stadsbudet är dessutom försäkrade via Alandia Försäkring, vilket innebär att ditt bohag och era inventarier är försäkrade när ni flyttar med oss. Stadsbudet finns i Sollentuna, Stockholms län, och arbetar över hela Storstockholm. Kontakta oss så anpassar vi din flytt så att det blir precis som du vill ha det, Välkommen.

 • Urbanista - Svenska hörlurar & högtalare
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  20 %

  Urbanista - Trådlösa Hörlurar, In Ear Hörlurar, On Ear Hörlurar & Högtalare. www.urbanista.com

  Att vara mobil är ett måste i militären. Därför skapar Urbanista hörlurar med skandinavisk design och precision för att möta dina behov för alla situationer i det dagliga livet. I skyttegraven, löpturen eller när du behöver tid för dig själv – oavsett var du befinner dig. Urbanista designar för liv i rörelse.

  Som medlem i Militärrabatt får du 20% rabatt på alla Urbanista produkter. 
  Trött på vita trådlösa hörlurar som sabbar kamoufleringen? Uppgradera kamouflaget med våra svarta och gröna hörlurar!

 • Carly's Energy Shot - 20 % rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  20 %

  Carly’s Energy Shot är en naturlig, funktionell och vegansk energishot. En perfekt produkt när du behöver extra energi/vitaminer, när du inte nödvändigtvis också är törstig, och när du vill undvika onödiga tillsatser. 1 shot innehåller 180 mg naturligt koffein, dvs som 2 koppar kaffe.
  Smidigt format (60ml) samt att den ej behöver kylas, gör den ”on the go”-vänlig. För maximal energi: drick en hel shot. För energipuffar: sippa efter behov. Öppnad shot kan återslutas och håller minst 48 timmar.

  Bland deras ambassadörer finns Lisa Nordén (OS-silver och världsmästare i triathlon), Magnus Norman (tidigare världstvåa i tennis och numera triathlet) och Simon Vasquez (Sveriges bäste padelspelare).

  Som medlem i MIlitärrabatt får du köpa 12-pack av valfri smak till 20% rabatt! 

 • Mitro Trading - 15%
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  15%

  Coola produkter & bästa priserna. Kolla in Mitro Trading sortiment och hitta den perfekta presenten! Snabba leveranser från eget lager i Sverige. Mitro Trading jobbar alltid med Nöjdkund garanti och strävar alltid efter att leverera service i världsklass. Som medlem i Militärrabatt har du 15% rabatt på hela sortimentet. Hitta häftiga och roliga prylar inom kategorierna elektronik, hem och hushåll, husdjur och hälsa.

 • Fortum El med 500 kr rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  500:-

  Med Fortum får du ett klimatsmart elavtal med 500 kr i nykundsrabatt. Teckna online på bara 2 min - sen sköter Forum allt.
  www.fortum.se

  Fortum är ett energibolag som både producerar och säljer el. Den stora skillnaden med att välja ett energibolag som även är producent, är att du gör skillnad på riktigt. Det är Fortum som driver utvecklingen framåt och gör investeringar i framtidens energiproduktion.

  Hos Fortum får du alltid 100% fossilfri el, men det räcker inte för dom. Som Nordens ledande energibolag tar dom ett ansvar för den globala klimatutmaningen. Dom investerar i förnybara energislag, utvecklar sätt att förbättra redan existerande energiproduktion och omvandlar avfall till material som kan användas igen. Allt för att hushålla med jordens begränsade resurser.

 • SJ tåg - 5 % rabatt på din nästa tågresa!
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  5%

  Oavsett om du ska på en weekend med kärleken, till festivalen med kompisarna eller hälsa på någon kär, tar SJ dig fram i hela Sverige och även till Köpenhamn och Oslo.

  SJ Prio
  Som medlem i SJ Prio får du poäng på alla dina resor med SJ. Poängen kan du, till exempel använda
  till nya resor och hotellvistelser. Som medlem i SJ Prio får du alltid fina erbjudande som tagits fram
  för att passa just dig t.ex. rabatter, förtur till evenemang, unika upplevelser och mycket mer.

  Villkor
  - Erbjudandet gäller t o m 28 februari 2021.
  - Erbjudandet gäller på resenärskategorin Vuxen, Student, Ungdom, Pensionär och Familjeerbjudandet.
  - Erbjudandet gäller på SJ Snabbtåg, SJ InterCity, SJ Regional och SJ Nattåg.
  - Erbjudandet gäller i 1 & 2 klass och på alla flexibiliteter (återbetalningsbar, ombokningsbar och ej ombokningsbar biljett)
  - Erbjudandet gäller inte på mängdköp (årskort, månadskort) och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  - Kan inte nyttjas i efterhand på redan genomförda beställningar.

 • Icehotel - 20% rabatt på din bokning
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  20%

  Boka en magisk upplevelse. Just nu får du 20% rabatt på boende bland iskonst hos IceHotel.

  Icehotel firar 30 år med ett exklusivt jubileumserbjudande på 20% rabatt på boende bland originalkonst av is och snö, skapad av konstnärer världens alla hörn. Välj mellan boende bland iskonst i:

  ICEHOTEL #30 – vinterhotellet som byggs upp varje år i december för att sedan smälta ner i mitten på april. 15 unikt utformade konstsviter samt 20 isrum av standardutförande. Obs, endast öppet fram till 14 april 2020.

  ICEHOTEL 365 – det prisbelönta permanenta hotellet med 9 deluxesviter och 11 konstsviter, alla fyllda med originalkonst av is och snö. Öppet året om med hjälp av solenergi på sommarhalvåret.

  Kombinera gärna er natt bland iskonst med några nätter i de traditionella, varma hotellrummen eller stugorna för att hinna uppleva området, de olika matupplevelserna och de arktiska utomhusaktiviteterna till fullo. Läs mer och upptäck det stora utbudet på icehotel.se.

  Erbjudandet avser boende på Icehotel under perioden 1 april - 30 september 2020 och gäller endast vid bokning på www.icehotel.se med rabattkod.

  Antalet tillgängliga rum är begränsat. Avser endast nybokningar.

 • Tidynu - Hemstädning i världsklass upp till 50% rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-maj-2020
  50%

  Miljövänlig städning är vår framtid! Tidynu! är ett städföretag verksamt i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås.

  Tidynus mål är att underlätta din familjs vardag genom att erbjuda hemstädning av hög kvalitet med personligt engagemang. Tidynu värnar om miljön och använder sig utav miljövänliga, biotekniska rengöringsmedel.

  Tidynu! är systerföretag till barnpassningsföretaget Nannynu! som varit aktivt sedan 2007. Båda bolagen omfattas av kollektivavtal. Som medlem i Militärrabatt får du 10% rabatt på ordinarie pris löpande, 50% rabatt på fösta städningen vid bokning av återkommande städning, en uppsättning städprodukter från Pure Effect (värde ca 650kr) bid första städningen.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.