Tillfälliga kampanjer

 • Villa Lovik - 20% på din bokning
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  20%

  På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Vi har nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten. På Villa Lovik finns också Brödfabriken, deras eget bageri. Brödfabriken inbjuder till olika typer av aktiviteter för grupper. Välkommen till Villa Lovik på vackra Lidingö.

 • Skellefteå Kraft till inköpspris!
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  50%

  Ingen kan göra allt, men alla kan byta till förnybar el. Slipp månadsavgift och påslag de första 6 månaderna vid tecknande av rörligt elpris hos skekraft.se

  Skellefteå Kraft är den norrländska utmanaren som står också står på sin sida och driver utvecklingen framåt i energibranschen. I alla deras erbjudanden kan du lita på att alltid kunna få 100% förnybar el utan extra kostnad. Det inte för inget de har fått utmärkelsen för energibranschens bästa kundservice flera år i rad. Det ska var enkelt att vara kund hos Skellefteå Kraft! Enkel registrering och byte av elavtal sker på endast några minuter.

 • Kronan - 10% rabatt vid köp av cykel
  Kampanj avslutas:
  30-september-2020
  10%

  Kronan är ett familjeföretag som hyllar en av de bästa innovationerna i mänsklighetens historia: Hjulet. Det finns många studier som visar på att cykla stärker både knopp och kropp, Kronan vill verka för att fler skall välja cykeln som färdmedel till skolan, arbetet eller varför inte ett cykeläventyr. Den robusta konstruktionen härstammar från Försvarsmaktens sammanställning av konstruktion av en svensk standardcykel som togs fram i början på 40-talet. Cykeln är ikonisk.

 • LensWay - 10% rabatt på linser och solglasögon
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  10%

  Hos LensWay får du som är medlem i militärrabatt 10% rabatt på linser och solglasögon i MILITÄRRABATT:s privata förrabatterade butik. Fynda bland Lensways stora sortiment av linsmärken och populära solglasögonmärken som Ray-Ban, Michael Kors, Le Specs och Oakley. Lensway har dessutom ett stort sortiment av glasögon från välkända varumärken med kvalitetsglas.

 • Rosersbergs Slottshotell - 20% på din bokning
  Kampanj avslutas:
  30-september-2020
  20%

  På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnas gäster från när och fjärran till en helt unik miljö på ett av Sveriges kungliga slott. Här finns konferens- och möteslokaler för dig som kräver det lilla extra, pampiga bröllopsvenues med vykortsbakgrund och festlokaler med finess och avskildhet. I Roserbergs slottsflyglar sover du som en prins och drömmer om historiens vingslag i Karl XIV Johan och hans hustru Desiderias forna lustslott och sommarresidens. Långväga gäster eller affärspartners? På bara 10 minuter från Arlanda flygplats och 35 minuter från Stockholm City når du oss. Varmt välkommen till Rosersbergs Slottshotell.

 • Nutris - 20% på din beställning
  Kampanj avslutas:
  30-september-2020
  20%

  Nutris är till för dig som vill lägga ett par minuter per dag på att göra en enkel men stor investering i dig själv och i din hälsa. Nå dina mål, stärk ditt immunförsvar och få mer energi, med Nutris som din personliga kostrådgivare.

  Hos Nutris får du 20% rabatt på ditt medlemskap. Starta ditt hälsosamma liv idag med Nutris som din personliga kostrådgivare, ett kostprogram på datorn eller via App i mobilen. Vid frågor kontakta vår support på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Skytteholm Ekerö - 20% på din bokning
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  20%

  Skytteholm Hotell & Konferens ligger vid Mälarens strand på Ekerö. Du möts av böljande hästhagar och Mälarö GK:s vackra golfbana med en magnifik utsikt över vattnet. Hos Skytteholm är svenska detaljer, almanackans dagar, skandinavisk design, svenska smaker och svenskt fika alltid del av upplevelsen! Skytteholm vill få dig att längta, minnas och le – välkommen till Skytteholm, allt annat än lagom!

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.