Vollmers - 10%

Vollmers - 10%

Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu 10% rabatt på måttsydd stor och liten mässdräkt för Armén, Flygvapnet och Flottan. Mässdräkt får du bära om du har eller har haft en anknytning till försvarsmakten och t ex på bröllop eller när du är bjuden till frack eller smoking.

Planerar du klädseln inför en stundande stor fest eller ett fint bröllop? Då skall du kika på våra alternativ! I vår webbshopp hittar du ett antal prisvärda paket med både kostym, frack, smoking, jacquett och frockcoat/longjacket. Bokar du tid med oss så måttsyr vi även mässdräkter för armén, marinen och flygvapnet samt uniformer för handelsflottan.

Välkommen till Vollmers!

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu 10% rabatt på måttsydd stor och liten mässdräkt för Armén, Flygvapnet och Flottan.

    Vollmers måttsyr din mässdräkt för perfekt passform i antingen exklusiv ren ull eller i tåligare blandvara och har naturligtvis även alla accessoarerna. Räkna med en leveranstid på ca 4-5 veckor. Visa upp ditt medlemskap vid beställning i butik eller online. 

10%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.