medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Svenska Soldathemsförbundet

svenska soldathemsfrbundet1

Svenska Soldathemsförbundet är en ideell organisation som erbjuder stöd till soldater, veteraner och deras anhöriga. Vi erbjuder samtalsstöd för enskild, par eller familj, samt relationskurser för förbättrad kommunikation i relationen. På våra soldathem runt om i landet erbjuds daglig verksamhet som är öppen för alla att besöka.

Soldathemsförbundets professionella stöd är utformat med hänsyn till de förändrade livsvillkor som möter soldatens familj vid internationell insats.Att anhöriga känner oro över den närståendes insats är inte ovanligt. Behöver Du någon som lyssnar och ger stöd, är du välkommen ringa vår jourtelefon.

Ibland kan det kännas särskilt svårt att prata om, eller förstå varandras enskilda upplevelser. Vi erbjuder rådgivning för par, enskilda och familjer med barn över hela landet.

Vi erbjuder PREP-kurser för er som vill stärka relationen. Kursen innehåller olika teman, och ger er värdefull egentid att prata om vad som är viktigt för just Er. Kursen är viktig för alla er som vill få verktyg för förbättrad kommunikation.

Våra soldathem erbjuder träffplatser nära dig. Där arrangeras aktiviteter och träffar för hela familjen. Det ges också möjlighet att knyta kontakt med andra i en liknande situation.

Sedan 2008 har svenska Soldathemsförbundet ett uppdrag, att genom ekonomiskt stöd från Försvarsmakten, stödja veteraner och anhöriga till soldater i utlandstjänst. Soldathemsförbundets Familjestöd är ett centralt åtagande med lokal förankring vid landets soldat- och örlogshem.

Vi verkar också för nordiskt samarbete och internationella kontakter.

Vårt kansli ligger vid korsningen Erstagatan, Folkungagatan, besöksadress Folkungagatan 129. Välkommen!

http://www.soldathem.org

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.