Strand Hotell i Norrköping - 12% på din bokning!

Strand Hotell i Norrköping - 12% på din bokning!

Välkomna till vackra Strand Hotell, med herrgårdskänsla mitt i stan. Vårt boutiquehotell ligger i vackra kulturhus från 1700- och 1890-talet, med individuellt inredda rum där många av de eleganta kakelugnarna från den tiden finns bevarade. Inget av våra 19 rum är det andra likt; från den stora tvårumssviten ”Engelska Magasinet ”med utsikt över Strömmen till det allra minsta enbäddsrummet ”Wise man” med hög mysfaktor.

Centralt beläget, ca 300 meter från tågstationen, mitt i stadens kärna och intill vackra Motala Ström har du nära till kultur och restauranger i centrum, samt nära till anslutningar till bl.a. St. Annas skärgård och Kolmårdens Djurpark. Hotell Strand har drivits som hotell sedan 1930-talet, och sedan 2019 i regi av en officer och veteran.

Bröllop

Vi tar varmt emot bröllopsgäster på Strand Hotell. Bröllopsparet bor i våra eleganta rum som inretts med romantik och personlighet i åtanke, varav två med jacuzzi. Dagen efter är salongerna ett härligt ställe att bjuda in till en privat brunch.

Möten & Events

Mindre möten, bokreleaser, styrelsemöten, konstutställningar eller klubbmöten - våra salonger har använts i många olika ändamål. 

Möten på Strand är perfekt när ni behöver en privat och lugn miljö med närhet till city och kommunikationer.

Fester & Firande 

Boka matsalen och biblioteket för mindre middagar och cocktailmingel. Det är en unik miljö att ha bjudningar på, som ett andra hem. Vi tar hand om allt fix, så att ni bara kan fokusera på att ha en fantastisk afton.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • ·         Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu 12% rabatt vid bokning. 

    Bokas via hotellets hemsida, alt via receptionen; använd koden VETERAN.

    ·         Visa upp ditt medlemskort vid incheckning. 

Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.