medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


SJ tåg - 5 % rabatt på din nästa tågresa!

SJ tåg - 5 % rabatt på din nästa tågresa!

Oavsett om du ska på en weekend med kärleken, till festivalen med kompisarna eller hälsa på någon kär, tar SJ dig fram i hela Sverige och även till Köpenhamn och Oslo.

SJ Prio
Som medlem i SJ Prio får du poäng på alla dina resor med SJ. Poängen kan du, till exempel använda
till nya resor och hotellvistelser. Som medlem i SJ Prio får du alltid fina erbjudande som tagits fram
för att passa just dig t.ex. rabatter, förtur till evenemang, unika upplevelser och mycket mer.

Villkor
- Erbjudandet gäller t o m 28 februari 2021.
- Erbjudandet gäller på resenärskategorin Vuxen, Student, Ungdom, Pensionär och Familjeerbjudandet.
- Erbjudandet gäller på SJ Snabbtåg, SJ InterCity, SJ Regional och SJ Nattåg.
- Erbjudandet gäller i 1 & 2 klass och på alla flexibiliteter (återbetalningsbar, ombokningsbar och ej ombokningsbar biljett)
- Erbjudandet gäller inte på mängdköp (årskort, månadskort) och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
- Kan inte nyttjas i efterhand på redan genomförda beställningar.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Hur du nyttjar erbjudandet: Läs igenom villkoren. Fyll i vart du vill åka och övrig information som behöver anges i bokningsmotorn efter att du klickat dig vidare. Du kommer nu till SJ där dina priser redan är rabatterade och visas i rött. Visas inga rödmarkerade priser betyder det att det tyvärr inte finns någon rabatt på den valda sträckan.

5%
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.