medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


Sibylla Karlsborg - 10%

Sibylla Karlsborg - 10%

Våra kära konkurrenter får ursäkta, men vi har mättat svenska magar långt innan de ens kunde stava till ordet snabbmat. Redan 1932 serverade vi vår första korv. Sedan dess har vi serverat miljoner och åter miljoner gäster. Genom rasande världskrig, vilda hippietider, oljekriser, börsyror och IT-tider. Vi har grillat korv och hamburgare i stora städer, små städer och byar på landsbygden. På torg, längs vägarna, på idrottsarenor och i köpcentrum. Och är det något vi lärt oss genom åren är det att laga riktigt god mat.

En korv ska kokas så det knäpper till lite i skinnet när du tar ett bett. Krispiga pommes går direkt från fritering till servering. Och nyckeln till den perfekta tunnbrödsrullen är ett lätt och luftigt potatismos. Det här är religion för oss.

Men visst, världen förändras. Vi är stolta över vår snabbmatstradition, men genom åren har vi vidgat våra vyer. Idag är vi en rikstäckande snabbmatskedja med välutbildad personal, ett genomtänkt koncept och allt fler moderna restauranger. Korv och hamburgare har fått sällskap av kebab, kyckling, vegetariskt och mycket mer!

Grunden för vår snabbmat och verksamhet är alltid densamma - fräscha råvaror, kunskap och erfarenhet. Men också respekten för dig som gäst. Vi vet att du vill ha ett varierat utbud av rätter. Vi vet att du gärna tar en lokal specialitet om det finns på menyn, eller gör en egen specialare så att du får maten precis som du vill ha den. Vi vet också att du gärna möts av ett leende och en skön, avslappnad stämning. Ett besök hos ska kännas lite som att komma hem. 

Det hela började med en korvvagn för närmare 80 år sedan. Idag är vi cirka 160 restauranger över hela Sverige. Och oavsett om du besöker oss i Kiruna eller i Trelleborg, och oavsett vad du beställer, kommer du få den speciella Sibyllakänslan! Välkommen till oss och Ha det Gott!

"Ett besök hos Sibylla ska kännas lite som att komma hem"

Välkommen in till oss.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erbjuder SIbylla dig nu 10% på all mat. Visa upp ditt medlemskort eller uppge din rabattkod i kassan. 

Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.