medlemskort mr 1MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Shaver

Shaver har sitt lager i Kalmar och det är där vi packar alla rakvårdsprodukter som sedan skickas hem till dig.

Butiken Shaver ägs och drivs av företaget Pihlfelt & Vänner AB. Vi som startat företaget har vi en ganska stor samlad erfarenhet av e-handel sedan många år tillbaka och gör vårt yttersta för att du som kund skall bli riktigt nöjd med din köpupplevelse hos oss.

I vårt sortiment hittar du många olika rakhyvlar från flera kända tillverkare, allt från engångsrakhyvlar, olika systemhyvlar till lite lyxigare säkerhetsrakhyvlar av den traditionella sorten. Du hittar även flera olika rakkrämer och raktvålar i vårt sortiment, självklart erbjuder vi även rakblad till de rakhyvlar vi säljer. Vi har även olika tillbehör som t. ex rakkoppar och rakborstar som också är en väsentlig del i rakningsprocessen och ofta helt nödvändig för att få den där riktigt nära och tillfredställande rakningen.

Vårt mål

Vi har som mål att vara det självklara valet när du skall handla rak- och rakvårdsprodukter. Förutom att kunna erbjuda rakprodukter från några av de allra största och mest kända märkena är vårt mål att kunna erbjuda nischade rakprodukter som är svåra att hitta på den svenska marknaden. Det finns väldigt många riktigt bra produkter för din rakning som i princip är omöjliga att få tag på i Sverige. Denna lucka har vi som mål att fylla.

Shaver

Ordentliga rakhyvlar & tillbehör för mustiga skägg!

10%

Rabattfakta

  • Militärrabatt 10% på hela sortimentet! Fast frakt 29:- | fri frakt över 500:- Snabb leveranstid inom 1-3 dagar
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

MILITÄRRABATT erbjuder förmånliga rabatter till Svensk militär personal.  Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i Försvarsmakten eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till Försvarsmakten. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker om du saknar FM-id. Då är det extra viktigt att du anger ditt riktiga namn. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Visa alla partners