medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Scandorama

Rundresor – Vinresor – Weekend – Storstäder – Flodkryssningar – Vandringsresor

Drömmer du om att upptäcka färgstarka Havanna? Kanske vill du njuta av det goda livet på den Amalfikusten eller uppleva pulsen i en spännande storstad? Välkommen till Scandorama - vi tar dig inte bara ut i världen. Vi tar dig till några av världens bästa platser.Med sex olika typer av resor och över 80 olika resmål har vi något för alla smaker. Med oss reser du bekvämt och praktiskt med buss eller snabbt och lätt med flyg. Givetvis alltid i sällskap av våra duktiga och engagerade Scandoramaguider.

Med våra många utflyktsalternativ kan du dessutom skräddarsy din resa till att passa just din smak. För vi vet hur viktigt det är med utflykterna på en resa. De inte bara sätter guldkant på resan utan det är ofta utflykterna som vi minns mest. Det är därför vi handplockar alla våra utflykter så att du ska få upplevelser utöver det vanliga.

Vi tar dig helt enkelt direkt till de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all tid åt att njuta! Vart går din drömresa i år?

Flyg från Kastrup, Arlanda & Landvetter. Buss från Malmö med anslutningsbussar från 110 orter. Högsta komfort hela vägen.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.