Scandorama

Rundresor – Vinresor – Weekend – Storstäder – Flodkryssningar – Vandringsresor

Drömmer du om att upptäcka färgstarka Havanna? Kanske vill du njuta av det goda livet på den Amalfikusten eller uppleva pulsen i en spännande storstad? Välkommen till Scandorama - vi tar dig inte bara ut i världen. Vi tar dig till några av världens bästa platser.Med sex olika typer av resor och över 80 olika resmål har vi något för alla smaker. Med oss reser du bekvämt och praktiskt med buss eller snabbt och lätt med flyg. Givetvis alltid i sällskap av våra duktiga och engagerade Scandoramaguider.

Med våra många utflyktsalternativ kan du dessutom skräddarsy din resa till att passa just din smak. För vi vet hur viktigt det är med utflykterna på en resa. De inte bara sätter guldkant på resan utan det är ofta utflykterna som vi minns mest. Det är därför vi handplockar alla våra utflykter så att du ska få upplevelser utöver det vanliga.

Vi tar dig helt enkelt direkt till de främsta upplevelserna, så att du kan ägna all tid åt att njuta! Vart går din drömresa i år?

Flyg från Kastrup, Arlanda & Landvetter. Buss från Malmö med anslutningsbussar från 110 orter. Högsta komfort hela vägen.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.