Restaurang Napolihuset - 10%

Restaurang Napolihuset - 10%

Restaurangen ligger i hjärtat av Linköping och är den näst äldsta restaurangen som serverar internationell mat. Napolihuset har en varm familjevänlig atmosfär och erbjuder det bästa av Svensk mat, maträtter från mellanöstern och en stor variation av pizza. Vår pizza kan även beställas för hemleverans från onlinepizza.se. Vi på Napolihuset lägger stor vikt vid kulinarisk exellens, presentation och kvalitet på vår mat och våra tjänster.

Georges Issa har ett livslångt kulinariskt intresse och har alltid arbetat med människonära tjänser. George arbetade 10 år som frisör innan han 2018 besvarade sin kulinariska passion och tog över Napolihuset.

Förutom sin livslånga kärlek till god mat och god service introducerar George även många nya spännande rätter på menyn. För första gången i Napolihusets historia kommer vi erbjuda våra gäster ett traditionellt Svenskt julbord med stor variation. Men det är inte allt, vi kommer även att omfamna Linköpings musikscen och varje månad bjuda in en musiker att visa sina talang och underhålla våra gäster.

 

Varmt välkomna till oss på Napolihuset!

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos MIlitärrabatt erhåller du 10% vid beställning under A la Cartè. 

    Just nu även exklusiva rabatter för dig som medlem under kommande Julbord, kontakta restaurangen för närmare information. 

    Uppge din rabattkod i kassan vid beställning. 

10%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.