medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Reebok 20% rabatt

Handla löparkläder och löparskor hos Reebok med hela 20% rabatt!

Det här är ett tillfälligt online-erbjudande som gäller till och med den 31/01/2018. Rabattkoden är giltig vid 1 tillfälle online för beställningar från Reebok.se. Erbjudandet gäller exklusive fraktkostnader, går inte att tillämpa på tidigare köp och kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter. Koden går inte att använda vid köp av skräddarsydda mi adidas-produkter eller outlet-produkter. Övriga begränsningar är eventuellt tillämpliga, de kommer i sådant fall att markeras som sådana på Reebok.se. Om du vill returnera eller annullera din beställning, vänligen se 'Returer och återbetalning' under 'Support' på vår hemsida www.Reebok.se.

Klicka på bilden nedan för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

20% rabatt på Reebok

20% rabatt på löparskor och träningskläder hos Reebok!

20%

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Visa alla partners

MILITÄRRABATT:S APP

app store
google play