medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


Rawbata - 10%

Rawbata - 10%

Rawbata är en japansk fusion-restaurang belägen mitt på Rörstrandsgatan. På lunchen serveras värmande, närande ramensoppor, färgsprakande poké bowls samt umamiboostade bibimbaps. På kvällen byts menyn ut till en blandning av robatayaki-grillade smårätter. Smårätterna kombineras av gästen som får välja mellan menyerna KYOTO (3 valfria smårätter för 205 kr), OSAKA (4 valfria smårätter för 275 kr) och TOKYO (5 valfria smårätter för 330 kr). Varje dag finns även kockens utvalda omakase-meny som är ihopsatt för bästa möjliga smakkombination.

Inredningen är modern och stilren, och på dryckesmenyn finns allt från japansk öl till sake och japaninspirerade drinkar med bland annat ingefära och yuzu.

Välkommen in till oss!

 

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu 10% på din matnota. 

    Visa upp ditt medlemskap i kassan för att ta del av erbjudandet. 

10%
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.