medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


Nordic Wellness - Provträna 1 mån gratis

Nordic Wellness - Provträna 1 mån gratis

Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 233 gym i Sverige.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss

Besök gärna vår hemsida eller någon av våra anläggningar!

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu följande erbjudande: 

    Vi välkomnar dig att provträna hos oss gratis under valfri månad på samtliga klubbar tillsammans med en vän eller familjemedlem. Hänvisa till Militärrabatt i vår reception så får du månadskorten!

    Under din provtränings- månad har du möjlighet att köpa årskortet Sverige+ som gäller på samtliga klubbar (över 220 st) i landet för 3.995 kr (ord. pris 5998 kr). Välkommen till våra träningsklubbar för att köpa detta kort.

    Erbjudande gäller t.o.m. 2020-12-31

1Mån
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.