medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Mera PetFood

Mera Petfood Sverige är ett uppskattat och kärt familjeföretag som hittills är känt som "Meradog". Under 2018 kommer företaget att förbli oförändrat i sin bas men logotypen kommer att uppgraderas och Mera Petfood Sverige kommer att bli det bestående. Vi är alla djupt inbitna hundägare och har efter över 25 år skapat en stabil kundbas och erbjuder ett otroligt populärt fodersortiment för din hund och katt. Vi är måna om att behålla den familjära känslan och vi är väldigt glada om ni vill vara en del av våran växande familj också.

Ni hittar MeraPetFood på www.merapetfood.se eller i vår Lagerbutik i Enköping. Ni är alltid välkomna att ringa eller kontakta MeraPetfood för en fri rådgivning och hjälp med webbshopen. Hundfodret skickas direkt hem till dörren och du behöver inte ens vara hemma, leveranstid mellan 1-3 dagar. Snabbare och smidigare kan det inte bli!

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.