medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Mat.se

Mat.se är en matbutik på nätet som finns till för att underlätta vardagen genom snabb och smidigt matshopping online. På hemsidan hittar du ett stort sortiment från många välkända märken och du kan handla helt utan förpliktelser. Du handlar när och var det passar dig antingen om det är från ditt eget hem, från tåget på väg till jobbet eller kanske när du sitter framför datorn på jobbet. Varje morgon fylls det stora sortimentet på med färska varor som frukt, grönt, bröd och fisk.

Mat.se har ett urval av inspirerande recept, veckomenyer och möjligheter att handplocka en egen matkasse. De har dessutom ett stort utbud av goda ekologiska varor av hög kvalitet. Under kategorin Nyheter på hemsidan kan du se de senaste varorna som lagts till i det stora utbudet.

Klicka på bilden nedan för att ta del av erbjudandet.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.