medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Hotels.com

Hotels.com erbjuder hundratusentals hotell i fler än 60 länder, och vårt unika lojalitetsprogram Hotels.com Rewards ger dig en bonusnatt för var tionde natt du bokar och bor. Att boka hotell online är enkelt med våra verifierade gästrecensioner. Vårt mål är att förse dig med det bästa hotellrummet till det bästa priset. Ta en titt på våra detaljerade kartor och hitta ditt perfekta boende, oavsett om du är på jakt efter ett centralt hotell i Stockholm eller ett hotell vid stranden till din sista minuten-resa till Barcelona. Vare sig du letar efter weekendresor och vill se billiga hotell, söker boende för en romantisk weekend utomlands eller vill hitta hotell i Sverige, så har vi något som passar just dig.

Vi vet att de små detaljerna är viktiga för våra kunder, så vi har gjort det lätt att se vilka hotell som erbjuder gratis frukost, gym, spa, golfbanor och mycket annat som ger din vistelse det där lilla extra. När du bokar med Hotels.com kan du även utnyttja vår prisgaranti – skulle du hitta ditt bokade hotell till ett lägre pris under samma datum och med samma bokningsvillkor någon annanstans så betalar vi mellanskillnaden.

Klicka på erbjudandet nedanför.

Rabattfakta

  • Res vart du vill & bo billigt! Med 10% militärrabatt hos Hotels.com.

Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.