medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Hotell Lilla Rådmannen

Boka en vistelse i vår vackra huvudstad – just nu får du 25% rabatt på samtliga rumskategorier.

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell centralt beläget i Vasastan i Stockholm. Runt hörnet hittar du shopping, restauranger, teatrar, museer och ett brett utbud av huvudstadens nöjen. Du når Odenplan på bara några minuters promenad likaså tunnelbanans närmaste station Rådmansgatan. Våra hotellrum är alla personligt designade med fokus på att skapa en ombonad miljö där det är lätt att känna sig hemma. Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan. Frukost och wifi är alltid inkluderat i rumspriset.

Antalet tillgängliga rum är begränsat och erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.