Häringe Slott - 20% på din bokning

Häringe Slott - 20% på din bokning

VÄLKOMMEN TILL VÅRT UNDERBARA SLOTT

Slottet, hotellet och restaurangen har öppet alla dagar i veckan. 

Häringe Slott har en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att roa sig, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Häringe Slotts hotellrum ligger utspidda i flyglarna runt omkring slottet.

I Sjöflygeln finns det två sviter, ett deluxerum, ett dubbelrum och inte minst Greta Grabos egna ovala enkelrum, i original från 1930-talet. Flygeln sitter ihop med slotttet genom en underjordisk gång. Sviterna och dubbel deluxrummen i Kavaljersflygeln är inredd av Pontus Djanaieff i en manlig 1930-tals stil. Flygeln ligger bredvid slottet och har utsikt över poolen. Västra flygeln ligger på slottsplan framför slottet, bredvid dammen. I flygeln finns familjen Beronius svit, tre dubbel deluxerum och Hovmästare Karlssons mysiga enkelrum. Vasaflygeln ligger på andra sidan dammen ovanför äppellunden. Här finns 23 dubbelrum i vår egen skandinaviska inredningsstil. I Wenner-Grens Paviljong ligger det 24 dubbelrum med stora badrum. Paviljongen har direktutgång till Äppellunden.

RESTAURANG

Varmt välkomna till oss 7 dagar i veckan, öppet från morgon till kväll. För oss är varje måltid lika viktig. Må det vara en tidig frukost med morgontidningen i matsalen, en lunch med din nya chef, en livfull familjemiddag där ingen får tala till punkt eller en romantisk första date som startar med Champagne och slutar med en puss - varje måltid är mer eller mindre som en liten fest på sitt sätt!

KONFERENS I FANTASTISK MILJÖ

Häringe slott har konferenslokaler för 4-150 personer; några har direktutgång till äppellunden och de magnifika gudastatyerna. Du är självklart välkommen att nyttja slottets salonger och slottsparken för mer informella möten. På Häringe finns 150 bäddar uppdelade på 70 rum. I relaxavdelningen till vår skärgårdsbastu finns plats för ett mer tillbakalutat möte för grupper upp till 10 personer. Avsluta konferensen med en matlagningsaktivitet, en bowlingturnering på kägelbanan från 1930-talet eller med en fördrink framför brasan i stensalen. Konktakta oss så hjälper vi er gärna med att skräddarsy er konferens hos oss. Alla möteslokaler har möjlighet till telefondagis, för ett mer fokuserat möte.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos militärrabatt så erhåller du just nu 20% rabatt på Logi och frukost.

    Visa upp ditt medlemskort vid bokning. 

Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.