medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Globalwarmuseum

Global war museum är privatägt av Roland Jarl. Museet växer då vår målsättning är att visa det mesta från hela världen i tidspannet 1066 – 1966. Själva idén med museet är att enbart visa krigsrelaterade saker där varje föremål är ett pussel i denna strävan. Stater som Sverige och Schweiz har haft en lång fred och där visar vi knappt något efter 1815. En rundtur är en upplevelse om man ber om att få ägaren själv som guide. Han ger er en målande beskrivning av världshistorien och Roland är mycket seriös samt att han med lite teater får med alla som innan tyckte att historia var torrt och tråkigt.

En guidad rundtur med mer än 5 personer får även gratis fika och kaffebröd. Vill Ni åka med ett krigsfordon så får ni föranmäla detta för ett kostnadsförslag. Avsätt minst 2 timmar samt att ni bygger upp lite frågor för det är på frågorna vi lär oss mer. Tala gärna om vilken tidsperiod som ni vill helst att Roland skall tala om så får Ni ännu större behållning av ert besök. Lägg gärna besöket efter 18.00 om ni kan och vill för då är det helt säkert att ni får Roland som guide.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.