Frösåker Brygga - 10% rabatt vid bokning.

Frösåker Brygga - 10% rabatt vid bokning.

Frösåkers brygga är en turistattraktion med ett maritimt museum, Västerås historiska skeppsmuseum och ligger beläget cirka två mil öster om Västerås.

Det är Sveriges största flytande båtmuseum med sina över 20 vikingaskepp och allmogebåtar. Här finns också Matkulturakademin och den exklusiva festvåningen 

"Gudagott". Gudagott är valet för en unik upplevelse med mat i världsklass. ett vikingainspirerat långhus som som erbjuder en unik matupplevelse med historisk känsla, och utsikt över Mälaren, Lokalen rymmer upp till 150 personer. Här anordnas konferenser, bröllop, födelsedagsfirande, middagar och kalas. Vikingabyn anordnas det aktiviteter som bågskytte, smide, runristning, kast med katapult och rodd eller segling med vikingaskepp eller med medeltidskepp. Det finns brygghus, smedja, sommarcafé och möjlighet till grill och bastu.

Boutiqe Hotel Frösåker

Här erbjuds 11 dubbelrum och är den ultimata platsen för dig som vill uppleva personligt värdskap, sova gott och njuta av god mat.

Året om.. Här finns personal 24 timmar om dygnet som ser till att gästerna känner sig hemma och blir ompysslade. Alla rum och sviter har badrum och städas dagligen.

Värdparet Malin och John-Erik Kockum har tillsammans nästan 70 års erfarenhet inom restaurangbraschen. De har båda arbetat på stjärnkrogar. Malin som hovmästare på Warrenmang Vineyard i Australien och Pu´h som kock på Eriks Fisk i Stockholm. Under de sista snart 20 åren har de arbetat tillsammans i egen regi, alltid med mat och upplevelser närmast hjärtat. Sedan 2012 finns "Frösåkers Brygga" i sin nuvarande form.

Välkommen in till oss för en helt unik upplevelse! 

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt erhåller du just nu 10% på din bokning. 

    Visa upp ditt medlemskort vid incheckning, eller vid besök på bryggan.

Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.