Fantasea Diving - 10%

Fantasea Diving - 10%

Som medlem hos Militärrabatt ehåller du just nu 10% på dykkurs som leder till ett dykarcertifikat.

Har du alltid drömt om att uppleva en annan värld, att sväva tyngdlös i tystnaden och uppleva det fantastiska marina livet under ytan? Ta dykarcertifikat nu!

Hos Fantasea kommer alltid säkerheten i första hand och därför är det små grupper och många instruktörer på varje kurs, under grundkursernas utedyk två elever per instruktör.

Fantasea utbildar genom PADI, världens största dykorganisation, så du kan vara trygg med att ditt dykcert är giltigt överallt i hela världen. Vi ger mer – hos oss får alla elever även lära sig dyka ute med torrdräkt som ser till att man är varm och torr och vi har förstklassig skolutrustning från Mares och Scubapro, även i små storlekar för barn. Inga extra kostnader för det och du slipper frysa.

De flesta av fantaseas instruktörer är utbildade av oss och är en del av vår Fanta-familj, och då vi har två egna Course Directors (instruktörs instruktörer) i huset är de hela tiden uppdaterade med alla nya rön, säkerhetstankar och metoder som hela tiden utvecklas. Vi erbjuder allt från grundkursen Open Water, till fortsättningskurserna Advanced Open Water och Rescue Diver, samt ett stort utbud av Specialkurser. Vi har även kurser i teknisk dykning samt Divemaster och Instruktörskurser.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt ehåller du just nu 10% på dykkurs som leder till ett dykarcertifikat.

    Visa upp ditt medlemskort i kassan vid ditt besök eller uppge militärabatt vid beställning.  

    • 08-235 235
    • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
10%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2021 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.