medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


Fantasea Diving - 10%

Fantasea Diving - 10%

Som medlem hos Militärrabatt ehåller du just nu 10% på dykkurs som leder till ett dykarcertifikat.

Har du alltid drömt om att uppleva en annan värld, att sväva tyngdlös i tystnaden och uppleva det fantastiska marina livet under ytan? Ta dykarcertifikat nu!

Hos Fantasea kommer alltid säkerheten i första hand och därför är det små grupper och många instruktörer på varje kurs, under grundkursernas utedyk två elever per instruktör.

Fantasea utbildar genom PADI, världens största dykorganisation, så du kan vara trygg med att ditt dykcert är giltigt överallt i hela världen. Vi ger mer – hos oss får alla elever även lära sig dyka ute med torrdräkt som ser till att man är varm och torr och vi har förstklassig skolutrustning från Mares och Scubapro, även i små storlekar för barn. Inga extra kostnader för det och du slipper frysa.

De flesta av fantaseas instruktörer är utbildade av oss och är en del av vår Fanta-familj, och då vi har två egna Course Directors (instruktörs instruktörer) i huset är de hela tiden uppdaterade med alla nya rön, säkerhetstankar och metoder som hela tiden utvecklas. Vi erbjuder allt från grundkursen Open Water, till fortsättningskurserna Advanced Open Water och Rescue Diver, samt ett stort utbud av Specialkurser. Vi har även kurser i teknisk dykning samt Divemaster och Instruktörskurser.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militärrabatt ehåller du just nu 10% på dykkurs som leder till ett dykarcertifikat.

    Visa upp ditt medlemskort i kassan vid ditt besök eller uppge rabattkod vid bestälnning. 

    • 08-235 235
    • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
10%
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.