medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Bornthisday

Born This Day erbjuder personifierad barnrumsinredning med genuin skandinavisk design. Vår affärsidé är enkel, hos oss kan du skapa unika födelsetavlor från en mängd olika illustratörer. Vi ställer höga krav på våra illustratörer och jobbar ständigt för att utöka sortimentet med nya vackra posters. Våra tavlor och posters printas ’on demand’ på ett obestruket, matt papper av högsta kvalitét. Postern förpackas sedan mycket varsamt i en exklusivt designad förpackning som direkt kan ges bort som en fin födelsedags- eller doppresent. Vi jobbar aktivt för att hålla högsta möjliga kvalitét vilket genomsyrar allt vi gör från produkt till order och leverans. För att skapa den bästa möjliga kundresan väljer vi varsamt våra samarbeten för frakt och leverans.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.