medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.


Bodystore.com 10% rabatt på allt

Bodystore.com 10% rabatt på allt

www.bodystore.com

Bodystore.com är Sveriges största e-handel inom hälsa och välmående, med fokus på ekologiska och naturliga produkter. Vi har det främsta och bästa utbudet av produkter i följande kategorier: kosttillskott, livsmedel, skönhet, sport och home. Exempel på varumärken vi säljer: Holistic, Renée Voltaire, Helhetshälsa, Vitaprana, Dr. Hauschka, Urtekram, Casall etc. Alltid fri frakt, fri retur och prisgaranti!

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem i MILITÄRRABATT får du 10% rabatt på allt i vår webshop och rabatten gäller även på redan nedsatta priser. Fri frakt, fri retur och prisgaranti - på alla ordrar. Bodystore.com - din hälsokostbutik på nätet! Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej vid köp av presentkort.

10%
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.