medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Bodystore

www.bodystore.com
Bodystore.com är Sveriges ledande webbshop inom hälsa och välmående. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter inom hälsokost och naturliga livsmedel, sport- och träningsprodukter, ekologiska skönhetsprodukter och naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. På Bodystore är vi alltid ute efter nya hälsosamma och ekologiska produkter som gör det enklare för dig som kund att göra gröna val. 

Bodystore.com- Vi skapar hälsa!

Klicka på bilden nedanför för att ta del av erbjudandet.

Bodystore.com 10% rabatt på allt

Hos Bodystore.com hittar du kosttillskott, livsmedel, träningskläder och träningsredskap.

10%

Rabattfakta

  • Rabatt på allt hos Bodystore!
Kod är kopierad till klippbordet

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Visa alla partners

MILITÄRRABATT:S APP

app store
google play