Bodyguard

Bodyguard säljer säkerhets- och självförsvarsprodukter, främst i form av licensfri självförsvarsspray och överfallslarm. Bakom Bodyguard står företaget Bodyguard Säkerhetsprodukter AB. Nätbutiken Bodyguard.nu har funnits sedan 2003 och ända sedan starten har försäljningen primärt skett online. Våra produkter finns dock hos flera återförsäljare runtom i landet.

Samtliga sprayer som säljs via Bodyguard.nu är licensfria och tillverkade i Sverige. Alla våra produkter är lagliga, men tänk på att det inte är tillåtet att bära kniv på allmän plats. Produkterna är enbart avsedda att användas i just självförsvar. Den så kallade nödvärnsrätten gör det tillåtet att försvara sig i situationer där ett brottsligt angrepp pågår eller är nära förestående, såsom överfall, fysisk attack, eller hot om våld. Läs gärna på om vad du har rätt och inte rätt att göra för att försvara dig själv eller din egendom i Brottsbalken.

Vi på Bodyguard värnar om din trygghet. Vi har valt ut de allra bästa självförsvarsprodukterna för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och prestation. Vi finns till för din skull, och därför är dina åsikter och önskemål viktiga för oss. Finns det något som skulle få dig att känna dig tryggare? Hör gärna av dig till oss med dina tankar.

Klicka på erbjudandet nedanför.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.