medlemskort militarrabatt1811MANÖVER! Orientering, Aktivera ditt medlemskap här.

✓ Unika förmåner & rabatter  ✓ Inbjudan till evenemang ✓Och mycket mer

Har du en unik aktiveringskod? Isåfall kan du registrera ett konto hos MILITÄRRABATT, och få tillgång till massor av rabatter och förmåner genom att fylla i formuläret nedan. Saknar du aktiveringskod kan du i första hand hämta ut en hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod på soldathemmet kan du ansöka om en kod här.Bodyguard

Bodyguard säljer säkerhets- och självförsvarsprodukter, främst i form av licensfri självförsvarsspray och överfallslarm. Bakom Bodyguard står företaget Bodyguard Säkerhetsprodukter AB. Nätbutiken Bodyguard.nu har funnits sedan 2003 och ända sedan starten har försäljningen primärt skett online. Våra produkter finns dock hos flera återförsäljare runtom i landet.

Samtliga sprayer som säljs via Bodyguard.nu är licensfria och tillverkade i Sverige. Alla våra produkter är lagliga, men tänk på att det inte är tillåtet att bära kniv på allmän plats. Produkterna är enbart avsedda att användas i just självförsvar. Den så kallade nödvärnsrätten gör det tillåtet att försvara sig i situationer där ett brottsligt angrepp pågår eller är nära förestående, såsom överfall, fysisk attack, eller hot om våld. Läs gärna på om vad du har rätt och inte rätt att göra för att försvara dig själv eller din egendom i Brottsbalken.

Vi på Bodyguard värnar om din trygghet. Vi har valt ut de allra bästa självförsvarsprodukterna för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och prestation. Vi finns till för din skull, och därför är dina åsikter och önskemål viktiga för oss. Finns det något som skulle få dig att känna dig tryggare? Hör gärna av dig till oss med dina tankar.

Klicka på erbjudandet nedanför.

MILITÄRRABATT

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. Via Soldathemmen får du ett välkomstbrev med uppgifter om hur du blir medlem och mycket fina välkomstrabatter från ledande leverantörer. Har du svårt att komma till ett Soldathem kan du få informationen ändå, se nedan.

Orientering på plats

Aktiveringskod: Aktiveringskod får du hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod kan du ansöka om en kod här.

Elektroniskt medlemskort: När du aktiverar ditt medlemskap med aktiveringskoden, skapas automatiskt ett elektroniskt medlemskort med namnet du angav vid registreringen, Kom ihåg att du kan behöva visa upp detta vid köp i fysiska butiker. Vill du inte ange ditt riktiga namn kan du naturligtvis uppge ett fingerat.

Soldathem: Här hittar du ditt Soldathem och kan hämta ditt välkomstbrev med aktiveringskoder:

Våra partners

MILITÄRRABATT APPEN

© 2020 Militärrabatt. All Rights Reserved.