Välkommen till militärrabatt

MILITÄRRABATT - 
FÖRMÅNER FÖR veteraner

MILITÄRRABATT vill hjälpa till att höja statusen för alla människor som verkar för vårt lands skydd och säkerhet. Alla dem som fått samhällets förtroende att göra de svåraste valen och utföra de tuffaste uppgifterna om och när det krävs. För våra hjältar. Och dem finner man i landets väpnade styrkor, i frivilligorganisationerna och hos dem som tjänstgjort i fredsbevarande uppdrag. Vi kan räkna in inte mindre än ca 300 000 sådana hjältar i Sverige idag. MILITÄRRABATT gör sitt bästa för att bidra med erkänsla för dina insatser.

Kravet för att ta del av rabatterna och förmånerna är att du är hel- eller deltidsanställd, värnpliktig i försvaret eller tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knuta till försvaret. 

Image

Sverofs medlemmar hälsas välkomna

MILITÄRRABATT ger dig unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet. Att vara med i MILITÄRRABATT är kostnadsfritt och gäller under två år eller så länge du är medlem i Sverof.

För att bli medlem behöver du en aktiveringskod. Som medlem i Sverof hittar du din kod när du loggar in på Mina sidor på sverof.se

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2021 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.