Har du redan en aktiveringskod? Registrera dig isåfall genom att klicka här. Om du saknar en aktiveringskod kan du ansöka om en här nedan.

I första hand får du en aktiveringskod/välkomstbrev med mycket fina välkomsterbjudanden hos ditt lokala soldathem. Har du inte tillgång att hämta ut en aktiveringskod hos ditt soldathem kan du ansöka om en aktiverkod genom att fylla i formuläret nedan. OBS! Kravet för att ta del av rabatterna är att man är hel-/deltidsanställd, värnpliktig, tillhör hemvärnet, innehar veteranstatus eller tillhör någon av frivilligorganisationerna knutna till Försvarsmakten. ( Kontroll kommer att genomföras för att se att du uppfyller ovanstående krav. )

OBS i fältet e-post anger du din privata mejladress. @mil-adresser kommer inte att behandlas.

Begär aktiveringskod

Notera att det kan ta upp emot 48 timmar innan vi behandlar din ansökan.

Förmåner för hjältar

Vi vill hjälpa till att höja statusen för alla människor som  verkar för vårt lands skydd och säkerhet. Alla dem som fått samhällets förtroende att göra de svåraste valen och utföra de tuffaste uppgifterna om och när det krävs. För våra hjältar. Och dem finner man i landets väpnade styrkor, i frivilligorganisationerna och hos dem som tjänstgjort i fredsbevarande uppdrag. Vi kan räkna in inte mindre än ca 300 000 sådana hjältar i Sverige idag. MILITÄRRABATT gör sitt bästa för att bidra med erkänsla för deras insatser.

Historien om MILITÄRRABATT

Från att ha varit ett begränsat initiativ av Jägare på K3 i Karlsborg, är MILITÄRRABATT idag en viktig plattform för privatinköp, där utvalda leverantörer erbjuder medlemmarna extra bra priser och andra förmåner. Verksamheten har vuxit snabbt och i början på 2017 bestämdes att bolagisera för att möjliggöra ytterligare expansion med anställd personal. MILITÄRRABATT är ett slutet medlemsforum och för att bli medlem måste man validera sin tillhörighet i någon av ovan nämnda organisationer.

Vi vill särskilt tacka Svenska Soldathemsförbundet, som driver Soldathem på 17 förbandsorter runt om i Sverige, för deras hjälp och goda samarbete. Utan stödet och hjälpen från förbundet och alla föreståndare hade inte MILITÄRRABATT kunnat bli en sådan framgång.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2021 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.